Markku Vinnari/Hymyilevät perheet Ry

Henkisyydestä Rakkaustietoisuuteen.

En tahdo muuttaa mitään tai ketään, sillä jokainen tekee omat valintansa itse. Muutoksen mahdollisuudesta kiinnostuneet voivat kuitenkin saada uusia näkemyksiä ja oivalluksia kirjoituksieni kautta. Uusien valoajatusten ankkuroimista maan kamaralle. Sivua ja sen kirjoituksia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

IMG_2222.JPGwww.hymyilevatperheet.fi 

Energiahoidot

Välitän energiahoitoja keskiviikkoisin klo 15-16 välillä. Kirjoita lyhyt pyyntö sähköpostilla markku.vinnari@gmail.com Voit rentoutua n. puolen tunnin ajan sohvalla tai sängyllä pötkötellen. Hoidot ovat ilmaisia eivätkä ne velvoita mihinkään. Hoito on aina henkilökohtainen ja vaikutus on universaalin Rakkauden ohjaamaa. En siis puutu henkilöiden asioihin, vaan toimin välittäjänä hoidon ajan. En vastaa tai anna palautetta hoidoista. Hoidot tapahtuvat aina osallistujan parhaimman mahdollisen mukaan, kaikille hoidettaville. Pyydä hoito aina itsellesi. Näin aikomus on aito ja vilpitön. Tervetuloa mukaan. Toinen hoito keskiviikkona 15.7.2020 klo15-16.

On monta tapaa osallistua tämän maailman tapahtumiin. Itse olen valinnut tämän energian välittämisen. En kerää ympärilleni ihmisiä tai yhteisöjä. Kaikki on yksilöllistä ja henkilökohtaista. Ei mitään ismejä tai "näin tai noin pitäisi tehdä tai elää". Ihmiset ovat vielä hyvin samanlaisia ja olemme vasta astumassa erilaisuuden polulle. Tulemme kuitenkin löytämään itsemme "erilaisuuden kautta" sillä samanlaisuushan tarkoittaa vain toisten ihmisten matkimista. 

Yksinkertaisuudessaan voisi sinusta sanoa näin: Olet tällä hetkellä samanlaisuuden lasisen kristallin säteen alla. Kun tunnet tarvetta valita erilaisuuden kristallin säteen, alat lähestyä sitä olemusta "Kuka todella olet?" Erilaisuus on siis "itsen" sisältö ja ilmentäminen on se identtiteetti, jolla tuot itsesi aitona tähän mailmaan.

Suoristakaa oma karmanpyöränne.

Romuttakaa oma uskomuksenne pahasta ja hyvästä ja niiden käytöstä syntyvästä velasta. Tehkää päätös, jossa ympyrän muotoinen karma energia suoristetaan ja otatte vastaan aikajanan. Siinä saatte elämän vastaan NYT hetkessä.

11.7 Energia tietoinen. Meidän kuudes aistimme. Pystymme yhdistymään erilaisiin energioihin. Voimme myös nähdä erilaisiin ulottuvuuksiin oman tietoisuutemme kautta. Voimme lukea energiaa ja tunnistaa sen valheellisuuden tai totuuden. Voimme keskustella luonnon ja eläinkunnan kanssa. Kaikki on mahdollista. Tiedostomattomuus on se rajoittava elementti, joka tavallisen ihmisen pitää tiukasti massatietoisuuden kahleissa. 

Erityisherkät ovat ihmiskunnassa kasvava ryhmä. Herkkyyden todellinen tarkoitus on: Tunnistaa, tuntea, poistaa, kehittää, aistia, muuttaa oma energiajärjestelmä oman henkilökohtaisen tietoisuuden kautta sielutietoisuuden keholliseksi kodiksi. Näin pelko samanlaisuuden kautta tulemme erillaisuuden harmoniaan, jossa erityisherkkyys ei ole enää taakka, vaan mahdollisuus koko ihmiskunnalle. Tarvitsemme tämän NYT olemassa olevan erityisherkkyyden siirtymä kauden. 

Samanarvoisuus. Tämä valotietoisuuden termi on mielessäni koko ajan. Siinä on vain Rakkautta. Tiedätkö sinä, mitä tällä sanalla tarkoitetaan? Toteutuuko se sinun elämässäsi? 

10.7 Kun omaan sielu perheeseen kuuluvat alkavat yhdistyä valoina toisiinsa, puhutaan  sulautumisen hetkestä. Mielen erillisyyden tunne ja kaipaus ovat poissa. On kevyt, kokonainen ja hymyilevä olo.

9.7 Ensimmäinen Hymyilevät Perheet yhteishoito aukaisi ja valmisteli kristalliyhteyden. Kiitos mukana olleille. Ensi keskiviikkona jatketaan ja pyydän taas, että ilmoittaudutte ennen hoidon alkua sähköpostilla.

Yhdistys on perustettu jo vuonna 2015. Olen kärsivällisesti ja kärsimättömästi odottanut, koska yhdistys alkaa elämään omalla sydämellään. Nyt se on siis tapahtunut. Vastaanotamme ja annamme yhdistyksen itse ohjata itseään parhaalla mahdollisella tavalla. Ei ole siis mitään missiota tai suurta suunnitelmaa yhdistyksen varalle. Annetaan kaiken kehittyä omalla painollaan ja toimitaan sitten Nyt hetkessä. 

Perhekeskeisyys, uusi parisuhde, rakkaus, rakastuminen, rakkaudettomuus, kasvatus, yhdessäolo, ystävyys, ero, erillisyys, samanarvoisuus ja monet tärkeät asiat ja käsitteet saavat uudet "valoraamit". Kun uusia lähestymistapoja tuodaan maahan on tärkeää, että ne eletään todeksi, jotta ne ankkuroituisivat myös muiden ymmärrettäväksi. Luomme siis mahdollisuutta nähdä, kokea ja elää asiat ja vakiintuneet mallit toisella tavalla.

6.7 Porttipäivää odotellessa. Aamulla paljastui v oho nyt meni sähköt....palataan

5.7 Erillisyys. Näkyvä ja tunne osa meistä palvoo vielä erillisyyden harhaa. Tunteet sekoittavat ja luovat draaman erillisyydestä. Näet ja koet tämän selvästi, kun kykenet keskustelemaan korkeamman itsesi kanssa. Vapaana tunteista on vain Rakkaus ja syvä harmonia.

Vapaana tunteista= tunnet ja tiedostat, mutta et kiinnity tunteisiin. Sallit ja hyväksyt tilanteet ja asiat, jotka nostavat sinussa tunteet pintaan. Näin Rakkautesi pääsee ilmenemään sinussa ja luomaa sinulle Runsauden ja Rauhan.

4.7 Eilen illalla tuli intuitiivisesti tämä ilmaisten hoitojen antamisien oivallus. Ykseyden ydinhän on: Sen minkä teet toisille, teet itsellesi. Olemme siis yksilöinä osiemme summa. Emme suinkaan minä ja sinä vaan "olen" elävä olento. Henkinen evoluutio on jatkuvaa kehitystä. En siis voi rakentaa itseäni nimikkeiden tai titteleiden varaan. Olen mitä olen. Ilman lokeroitua idettiteettiä. Tyhjänä, tyhmänä, viisaana, kauniina ja rumana.

3.7 Katon puhdistusta sammaleesta. Hyvin symbolista tekemistä. Katsotaan miten ajatukset selkiytyvät, kun vanhat, sammaloituneet ajatukset on sieltä poistettu. 

2.7 Uusi parisuhde. Täysin uusi malli. Ei piiruakaan tunnerakkautta (vetovoima rakkautta) kahden ihmisen välissä. Kummatkin omassa energiassaan. Vapaana kaikista parisuhteessa olevasta häiriöenergiasta. Ei siis riitaa, mustasukkaisuutta, kiinni pitämistä, riippuvuutta toisesta, alistamista, taloudellista tai seksuaalista epätasapainoa. Kaksi samanarvoista ihmistä yhdessä itseään rakastaen. Itsensä rakastaminen on samanarvoista kuin toisen rakastaminen. Mitään ei puutu ja sisäinen harmonia on sen mukainen. Tähän uuden mallin parisuhteeseen ovat monet sielut valmiita. Ego ei sitten olekaan niin valmis, joten parisuhteen työstäminen alkaa itseensä tutustumisella. Mikään ei tapahdu yhdessä yössä, vaan matka uuteen parisuhteeseen on henkilökohtainen matka omaan sisäiseen maailmaaan.

Vetovoima syntyy kahden ihmisen välisestä energian siirrosta. Sen tarkoitus on tasapainottaa ja harmonisoida parin epäharmonia. Tämä epäharmonia on syntynyt entisten elämien tapahtumissa, jossa tilanne tai tapahtuma on jäänyt hyväksymättä. Sielu pyrkii automaattisesti harmoniaan ja jokainen saa tilaisuuden korjata omat epäharmoniat. Rakastuminen ja ihastuminen on siis omien sielunsirpaleiden palauttamista niistä elämistä ja tähtitapahtumista, missä se on jäänyt tasapainottamatta. Vetovoima rakkauden tunnista siitä, että siinä on halu tulla rakastetuksi. Kun sielunsirpale sitten palautuu sinuun, katoaa tämä tunne. Vetovoiman sisäinen liikkeelle paneva voima on siis toisessa henkilössä oleva oma energia. Hullua, eikö vain?

Asiat eivät tapahdu halulla, pakottamisella tai yrittämisellä. Elämän virrassa, ei ole esteitä. Mieli on ainut, joka halulla, pakottamisella ja yrittämisellä, rakentaa elämäämme esteitä. Pysähdy välillä. Hiljenny välillä. Tee valintoja vapauden ja haluamisen väliltä. Vapaus on energiavirta, jossa asiat otetaan vastaan. Haluaminen on energia, jossa asiat tehdään. On selvää, että tarvitsemme henkistä kypsyyttä ennenkuin voimme astua vapauden polulle. 

1.7 Tänään voi asiat mennä reippaasti eteenpäin.

30.6 Ihana sade. Istutettujen männyntaimien pelastus. 

Kaikki tapahtumat ja asiat tapahtuvat meille oman energiamme kautta. Synkronissa kaikki on helpompaa, kun asiat vain kloksahtelevat paikoilleen. Ihmisen "haluaminen" on aina vain este ja hidaste. Suosittelen olemista haluamisen sijaan. Olemisessa asiat tapahtuvat ilman oman haluenergian sekaantumista. Näin voidaan aktivoida kaikkien elämän alueiden runsaus ja paras mahdollinen lopputulos.

Aitous, vilpittömyys, pyyteettömyys. Näitä hyveitä ei tarvitse opetella. Ne voidaan paremminkin muistaa. Nämä ominaisuuden ovat meissä. Meidän tehtävämme on kaivaa ne vain esiin. Kerros kerrokselta, jokainen lähestyy omia hyveitään omalla aika janallaan.

29.6 Ajatukset tyhjänä tähän päivään. Oleminen, huolettomuus ja "kaikki on hyvin" tila esiin.

28.6 Itsekeskeisyys on pinnalla. Huomioi, havainnoi ja salli sen vaan lähteä pois.

27.6 Se tapahtuu, mitä tapahtuu. Sinulle kuluu vain siihen suhtautuminen.

26.6 Miltä tuntuu, kun tunteet laimenevat? Asioihin reagointi saavuttaa oikean mittasuhteen. Energiaa ei tarvitse tuhlata huolehtimiseen. Kontrolointi muuttuu tietoisuudeksi ja leveä, aito hymy palaa huulille. Tunteet ovat palanneet rengiksi isännän paikalta. Onnellisuus tulee levollisuuden mukana. Olo on vapaa. 

Meissä on suunnaton määrä patoutunutta energiaa. Se erottaa meidät omasta tietoisuudestamme. Olemme huomaamattamme jatkuvan pelon tilassa. Huolehdimme, kontroloimme tunteitamme ja muita. Yritämme miellyttää muita ja sopeutua kulleiseenkin joukkoon, jossa olemme. Olemme pakotettuna sopeutumaan ympäristön asettamaan muottiin, jotta saamme samanlaisuuden suojan. Pelkäämme erilaisuutta ja muutokset ovat aina lähtökohtaisesti negatiivisia "minulta pois" tilanteita tai asioita. Luontainen hymy on hyytynyt ja elämme elämää unelmoiden ja aarrekarttoja piirrellen. Kiitämme vain hyvista asioista, koska lokeroimme kaikki tapahtumat "hyvään" ja "pahaan". Paha on itsemme ulkopuolella ja sitä nähdään vain toisissa ihmisissä ja heidän tekeminään. Itse ollaan hyviä, koska täytämme kaikki hyvän elämän normit niin kuin ystävämmekin.

Viimeinen paasaus. Huomisesta alkaen kirjoitukset muuttuvat. Paasaus saa väistyä, jonkin/jonkun muun tieltä. Vihdoinkin! 

25.6 Omaksi huviksi kirjoittelen. Sitä sun tätä. Näitä ei pidä ottaa niin vakavasti. Henkinen evoluutio on jatkuva muutos. Kirjoitukset ovat siis sisällöltään hyvin muuttuvaa sorttia. 

Tuntuu, että murtaudun vakavasta pohtimisesta kevyeeseen kaiken sallimisen tilaan. Tuntuu vapauttavalta ja hyvin, hyvin kevyeltä.

Kevät/kesä on ollut super vaikuttavaa aikaa. Monet hyppäsivät henkisen evoluution kelkkaan ja alkoivat kuin varkain työstämään itseään. Oma aika ja erikoiset elämän olosuhteet vaikuttavat meissä kaikissa vieläkin. Elämä edessä sellaisena kuin se näyttäytyy on se evoluutio haaste meille kaikille. Miten otan vastaan elämäni minuutti minuutilta?

Eräänä kauniina päivänä heräät ja huomaat jokaisen elämäsi hetken tulevan sinusta itsestäsi. Oivallat täysin, että sinun ikioma energiasi tulee vastaasi minuutti minuutilta, aina vapautumiseesi saakka. Ihmeellistä ja hyvin, hyvin vaikuttavaa.

Jousimies. Annan jouseni ja nuoleni pois. Riisun aseeni ja asenteeni. Ei enää nuolella osoittelua, saatika ampumista. Lasken toimivat käteni alas. Jalat laitan yhteen ja jään paikalleni hetkeksi odottamaan. Kaikki tarvittava tapahtuu tietoisuuteni kautta. Uudistuminen on aidon itsen vastaanottamista, eikä sinäänsä mitään uutta. Saan kaiken, kun lopetan haluamisen. Saan kaiken, kun hyväksyn, että minulta ei ole koskaan puuttunutkaan mitään. Ole rauhassa, olen rauhasta.

24.6 Miksi opettaisin,kouluttaisin tai kurssittaisin? Olemalla sydäntietoisuudessa sanoilla ei ole merkitystä. Ymmärtämisellä ei ole merkitystä. Ainoastaan henkilön syvemmällä tahdolla on merkitystä. Sallimisen sisäistäminen on siis kova sana kaiken valon vastaanottamisessa.

Niinkuin suhtautumisessasi huomaat, ovat useammat toteamukseni ristiriidassa lukijan ajatusmaailman kanssa. Älä huoli. Ego on aina haluamassa jotain konkreettista. Tieto, taito ja osaaminen ovat egon työkaluja. Tiedän, että on vaikea antaa toisten olla tietäviä, taitavia ja osaavia. Ja itse, kun pitäisi tässä maailmassa vain sallia kaiken tapahtuvan niin, ego voi olla tästä kaikesta aika lailla hämillään.

Emme ehkä muista, että vanhoina sieluina olemme olleet jo monen tietämisen, taitamisen ja osaamisen mestareita. Miksi siis enää toistaisimme niitä samoja taitoja ja egon haluja kuin monena, monena entisenä eläminä olemme kokeneet. Mestari! Kaikki on jo koettu.

24.6 Mielessämme on aina monta asiaa pyörimässä. Pää on aikamoinen kaatopaikka. Sekalaista energiaa tulvii sinne eripuolilta kehoa, kollektiivisesta tietoisuudesta ja suoraan ihmisten välisistä yhteyksistä. Aikamoista sontaa ja sitä sanomme omaksi ajatteluksi. Emme kuitenkaan kyseenalaista ajatteluamme. Pidämme sitä niin itsestäänselvänä, että emme tohdi pysäyttää ajatteluamme. Ja onnistuisiko se edes? Tutki, havainnoi ja ihmettele. Millaisia ajatuksia sinulla on päivän aikana? 

https://braco-tv.me/live-stream.html

23.6 Braco-tv.me

Ylläolevasta sivustosta voi katselle Bracon Live Stream:iä. Suosittelen lämpimästi.

23.6 Tänään hiljaa, aivan hiljaa. Sallien ja siihen antautuen. Valkokultainen energia lepattaa jo meissä. Tänään aivan automaattisesti käsitellään vanhoja kaveri ja ystävyyssuhteita ja annetaan niiden vapautua aina ykseyteen saakka. Sallien ja antautuen.

23.6 Rakkaustietoisuus. Rakkaus on maailman vaikein sana ymmärtää. Niinpä päätinkin antaa sanan tunnerakkaudelle ja käyttää jatkossa termiä Rakkaustietoisuus. 

On trendikästä käyttää sanontaa"olin itselleni armollinen". Tämä on juuri sitten sitä Rakkaustietoisuutta.

21.6 Henkisyydestä Rakkauteen. Taistelu jotakin tai jotain vastaa väistyy. Valosta katsottuna, joka puolella on valoa. Pimeydestä katsottuna, joka puolella on pimeyttä.

Ajattelu, tekeminen, luovuus, taidot ja tahto ovat pysyvästi valon puolella. Olemista ohjaa tahto pysyä sallimisen tilassa päivän jokaisena hetkenä. Sallia asioiden tapahtua niin kuin ne tapahtuvat. Katsoa kattilan yli kiehunutta kahvimaitoa ja sallia se. Sehän on jo tapahtunut. Maito on jo palanut pohjaan. Miksi kehoni ja mieleni tarvitsisi enää reagoida siihen, mikä on jo tapahtunut?

21.6 Sielu on valoa. Miksi emme loista kuin kirkkain tähti? Miksi emme säteile sielumme valoa jokaiselle lähimmäisellemme? Miksi olemme valinneet hyväksymisen tilalle tuomitsemisen? Sielu on valoa, mutta onko sielumme valo täyttänyt mielemme ja kehomme?

20.6 Egon tekemisestä tietoiseksi toimijaksi. Kun omat vanhat yhteiskunnan, vanhempien, kulttuurin ja monet muut vaikuttavat "näin pitäisi tehdä" asetelmat on meistä poistuneet. Saamme ohjata itseämme vapaana ja tietoisena siitä, että "uusi" on vilpitöntä, aitoa ja sisältää Rakkauden ytimen.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että intuitiivisesti oivallan asiat uudestaan siinä tekemisen lomassa. Ihmettelen, miten en ole tullut hoksanneeksi näitä oivalluksia aikaisemmin. No, vastaus on tietenkin, että hoksaamisen edessä on ollut vielä kerros vanhaa tapaa, joka on pitänyt tekemiseni vanhassa jo opitussa rakenteessa. Samalla koen itseni viisaaksi ja "itsetunto", jota me niin varjelemme on muuttanut päästä sydämen alueelle.

Viisauden koen "otan viisauden vastaan" mallilla, jossa mitään ei sinäänsä opita, vaan saadaan vastaus universaalista viisaudesta, jossa kaikki on jo opittu ja tehty.

Tiedämme hyvin, että elämä otetaan vastaan. Tiedämme hyvin, että oma haluamisemme (ego) vastustaa vastaanottamista. Tiedämme hyvin, että egoa ei kannata vastustaa, mutta sen voi ohjata mukaan tähän elämän armolliseen vastaanottamiseen. Pakottamista, kun ei tarvita missään muodossa.

Sana "EI!" on oma lemppari. Arjen vapauttaja, juhlien sankari. "En tahdo, että minulle tehdään noin", "En tule", En mene", "Et lyö minua enää koskaan", En anna", "En tahdo tehdä tätä", "Ei enää koskaan tätä". Hyvin vapauttaa, mutta aivan liian vähän käytössä tässä miellyttämis yhteiskunnassa.

Ne henkilöt, jotka uskaltavat sanoa "EI" ovat valinneet oman näköisen,kokoisen,pituisen elämän.

19.6 Energiaohjaaja. Tämä sana kuvastaa tällä hetkellä parhaiten omaa olemistani. 

19.6 Tunteita tulee ja menee. Rakkaus on ankkuroituna meihin niin syvälle, että sen esille saamiseksi joutuu kaivamaan muutamankin kivettyneet tunteen. Kaikki jähmettyneet tunteet tulevat meissä esiin joustamattomuutena, kärsimättömyytenä ja erillaisina jääräenergiana. Tunteiden virta ja neutraali asennoituminen tapahtumiin ja kohtaamisiin on hyvää mielen harjoitusta. Mielipiteet ovat aina kivettyneestä mielestä lähtöisiä. Keskustelu asioista on mielipiteen esittämisen jalostetumpi muoto. Voit kokeilla miten vaihdat mielipiteiden laukomisen sujuvaksi keskusteluksi. Huomioithan, että keskustelu  ja väittely ovat täysin eri asioita.

Vanha metsä. Kävin eilen katsomassa erästä myynnissä ollutta rantatonttia. Sen vieressä on vanhaa yli satavuotiasta metsää. Isoja jätti kuusia, isoja jätti koivuja ja haapoja. Kaatuneita sammaloituneita puita ja kostea korpimainen mikroilmasto. Olin satumetsässä. Täällä Haltiaenergian ympäröimänä sisäinen keskustelu tämän viisaan energian kanssa oli mahtava kokemus. Monimuotoinen luonto on kuin energiapakkaus, joka toimii meissä kuin Rakkaus. Aitona, vilpittömänä ja antavana.

Energiaohjaaja pystyy yhdistymään erilaisiin energioihin oman tahtonsa avulla. Ei siis tarvitse olla fyysisesti paikalla vaan riittää, että tietää mihin yhdistymisen tahtoo tehdä.

18.6 Energisesti tiivis päivä. Kristallienergian peilaus tunteisiin, voi tehdä päivästä arvaamattoman. Se, mikä tulee menneisyydestä mieleen on kuin unta. Käsittele sitä siis tarinana. Totuutta se ei siis ainakaan ole.

17.6 Olet elämäsi keskipiste. Muiden elämää voi katsella sivusta, ilman omia huomautuksia. Kaikki, mitä näet ja koet on oman keskipisteesi tuotosta.

16.6 Valon ankkurointi maan moniin eetteri kerroksiin. Maapallo on keskiössä ja saa paljon "alkuperäistä" itseään sisuksiinsa. Vanhan ja lähtevän täytyy tulla esiin ja näin pintakerroksissa voi tapahtua muutoksia. Onneksi tapahtumat ovat pääosin merien uumenissa.

Sinun mittakaavassa kyse on päätöksestä päästää irti "samanlaisuudesta" tämä sana pitää sisällään kaiken vanhat rakenteet ja ajatukset mitä selässäsi kannat. Matka kohti erilaisuutta on lopullinen tie ykseyteen.

15.6 Koko viikko tulee olemaan super tunteellinen. Asioita nousee pintaan hyvässä järjestyksessä. Sisäisiä verhoja (vartiaenergioita)tulee haihtumaan nopeutetulla aikataululla.

Ohjaajien kristallit nousevat ja "kuka minä olen" tulee pintaan vaiheittain. "Itsetuntoa" ei enää ole, eikä sitä enää tarvita. "kuka minä olen" ilmentyy ja ottaa Rakkaudellisesti kehossa oman paikkansa. Olen kuka olen. Se riittää sitten loppuelämäksi jatkuen ikuisesti.

14.6 Syyllisyydestä vapautuminen. Istumme omassa elämän vankilassamme kunnes oivallamme, että ovi vapauteen on aina auki.

Syyttömän ja vapautuneen tunnistaa siitä, että heillä ei ole tarvetta puolustaa itseään. Ja miksipä olisi. 

12.6 Kotisivut taas ainakin hetkeksi auki. Välillä on kiva putkahtaa takaisin tähän maailmaan. Kuvakin on näköjään päivittynyt uuden energian kera.

Jos sinä olet heräämässä, niin minä edustan porukkaa, joka on jo noussut torkuiltaa ylös. Se mitä meillä on Teille annettavaa on aika nopeasti sanottu: " hyväksymme kaiken, kaikki ja kaiken aikaa".

Saat siis olla se, kuka olet? Saat siis tehdä sitä, mitä teet. Saat siis mennä, sinne minne meet!

13.6 Ihmisen perusarvo on samanlaisuus. Ollessamme samanlaisuuden ympyröimänä meillä on kaikkein turvallisin olo. Tästä rakkaudettomasta kuplasta on vaikea astua ulos. Tiedämme jo koulumaailmasta, kuinka hankalaa on olla erilainen. Haemme turvaa samanlaisuuden yhteisöistä ja jos joku on erimieltä, on hän ei toivottu henkilö. Muoti ja kulutusyhteiskunta pyörii samanlaisuuden varassa. 

Samanlaisuus on muuttamassa muotoaan. Sen vastakohta erilaisuuden ihannointi on vain välivaihe. Vasta, kun perusarvo alkaa lähentyä samanlaisuuden ja erilaisuuden välissä olevaa neutraaliutta alkaa tilanne rauhoittua.

Voit seurata päivän aikana. Kuinka moneen samanlaisuus ilmiöön törmäät vuorokauden aikana?

logoliini-01.jpg